• Newsletter
  • Contacte

Barcelona Gallery Weekend

Presentació

El Barcelona Gallery Weekend és un esdeveniment anual de 4 dies entorn a l’art contemporani i d’avantguarda que es desenvolupa a la ciutat de Barcelona i part de la seva àrea metropolitana (L’Hospitalet de Llobregat). L’any 2017 celebrarà la seva tercera edició.

Organitzat per Art Barcelona, el programa s’articula al voltant dels projectes de les galeries seleccionades i de dos programes paral·lels: Composicions i D'esquenes a la galeria.

El Barcelona Gallery Weekend busca enfortir el col·leccionisme d’art a la ciutat i posar en valor la labor de les galeries com a espais generadors de cultura oberts a la ciutadania.

Programació paral·lela

Composicions presenta intervencions artístiques en emplaçaments singulars de la ciutat, ja sigui per la seva arquitectura, la seva activitat o la seva història. Cada artista comissionat està representat per una de les galeries participants en el BGW. Composicions va ser iniciat per l'equip curatorial Latitudes i en aquesta tercera edició les comissàries són Alexandra Laudo i Glòria Picazo.

D'esquenes a la galeria és una exposició d'obres de la col·lecció privada dels galeristes participants en el BGW en relació a una temàtica i un espai que canvien en cada edició. Comissariada per Joana Hurtado Matheu.