• Newsletter
  • Contacte

Barcelona Gallery Weekend

Presentació

El Barcelona Gallery Weekend és un esdeveniment anual de quatre dies promogut per l'associació de galeries Art Barcelona. Reuneix un programa general d'exposicions a galeries d'art i una programació paral·lela d'intervencions artístiques en llocs singulars de la ciutat de Barcelona i dels seus voltants. Ofereix al públic local i internacional visites guiades i actes socials.
En 2018 celebrarà la seva quarta edició.

El Barcelona Gallery Weekend busca reforçar i fer visible el ric i variat teixit artístic de Barcelona, fomentar el col·leccionisme d'art i posar en valor la labor de les galeries com a espais generadors de cultura oberts a la ciutadania, i dels artistes representats.

El Barcelona Gallery Weekend aconsegueix dues diferents tipologies de públic:
Amb un programa professional es dirigeix principalment als col·leccionistes, crítics d'art i representants d'institucions, tant locals com a internacionals. Des de les oficines organitzatives dissenyem visites guiades a mida per als nostres convidats professionals, perquè descobreixin l'oferta artística de Barcelona i celebrin junts el començament de la nova temporada expositiva.

El programa professional també preveu actes socials on poder teixir xarxes de contactes, aprofundir i intercanviar informacions amb els galeristes i amb els col·laboradors de l'esdeveniment.

Amb el seu programa públic, el Barcelona Gallery Weekend es dirigeix a tota la ciutadania de Barcelona i dels seus voltants. Els apassionats d'art i els curiosos que volen descobrir l'oferta artística de la ciutat poden visitar totes les exposicions, prendre part en les inauguracions i en les activitats i presentacions que es realitzen al llarg dels quatre dies. El Barcelona Gallery Weekend dota l'agenda municipal d'un cap de setmana ple d'activitats entorn de l'art contemporani i d'avantguarda. El seu objectiu és també comunicar l'existència d'una programació d'art permanent i contínua, oberta al públic de forma gratuïta tot l'any.