• Newsletter
  • Contacte

Galeria Zielinsky

Dimarts a divendres 12 - 20h. Dilluns amb cita prèvia

La Galeria Zielinsky neix l'any 2015 a Barcelona, representant artistes consagrats i emergents, projecte que dóna continuïtat a la labor que realitzava la Galeria Antic & Modern, fundada l'any 2009, ara amb èmfasi en l'art contemporani. A més del seu espai a Barcelona, també compta amb un espai a Brasil, des d'on gestiona els seus forts vincles amb l'escena artística llatinoamericana.

La Galeria Zielinsky fomenta l'intercanvi artístic i cultural, en l'àmbit nacional i internacional, realitzant i produint diverses exposicions dins i fora del binomi galeria-museu. La ideologia de la galeria és desvincular-se de projectes hermètics i idees unilaterals, creant una dialèctica entre col·leccionistes i neòfits al món de l'art, afavorint la construcció del pensament i acostant a diferents cultures.

Artistes
Eduardo Marco, Joaquín Lalanne, Daniel Orson Ybarra, Yamandú Canosa, Veronique Bour, Virginia Patrone, Robert Llimós, Pachi Santiago, Rafel Egea, Liu Dao, Martín Pelenur, Luciana Damiani, Jacob Cartwright, Heloísa Crocco, Paul Bik.

Passatge de Mercader, 10 08008 – Barcelona
Veure el mapa

info@zielinskyart.com
www.zielinskyart.com

T. +34 93 268 45 75