• Newsletter
  • Contacte

Tasneem Gallery

Dijous i divendres, 16 – 19 h. Altres horaris amb cita prèvia.

Tasneem Gallery és una galeria dedicada a l'art contemporani. Des de la seva creació els seus objectius són presentar i promoure l'obra d'artistes de diverses parts del món, alguns ja establerts i uns altres emergents, i oferir informació i orientació a col·leccionistes, tant els que inicien la seva col·lecció, com els ja experimentats. La seva plataforma de treball es basa en el compromís i les relacions a llarg termini amb els seus artistes, per recolzar i possibilitar un desenvolupament sòlid i constant en les seves carreres.

El programa de Tasneem Gallery configura una orientació individualitzada cap a cada artista que inclou l'organització de diversos esdeveniments i exposicions a l'any, la difusió i promoció a través de diferents mitjans de comunicació dels seus projectes dins i fora de la Galeria, la participació en fires d'art internacionals i l'actualització sobre les seves noves propostes a tots els nostres contactes. Per a cada exposició es produeix una publicació, la qual és distribuïda entre museus, curadores, crítics d'art i col·leccionistes.

Artistes

Margarita Checa, Robert Go, Luis Gómez, Wiz Kudowor, Ernesto Leal, Htein Lin, Jazz Pasay, Pablo Patrucco, Ixone Sádaba, Pape Seydi Samba, Yoichi Tanabe, Ian Teh, André Wallace.

Castellnou, 51
08017 Barcelona
Veure el mapa

info@tasneemgallery.com
tasneemgallery.com

T. +34 932 523 578