• Newsletter
  • Contacte

ProjecteSD

Dimarts a divendres 11 – 19 h. Dissabte 11 – 15 h.

ProjecteSD es va fundar l’any 2003, a Barcelona. El programa de ProjecteSD va ser dissenyat des de l’inici amb la idea de generar un diàleg entre artistes reconeguts i emergents, obres de diferents moments i contextes, per intentar subratllar el valor artistic més enllà de tendències, classificacions o generacions.

A més del acurat i rigurós programa expositiu, ProjecteSD ha dedicat des de sempre atenció especial a les publicacions d’artista. La galeria ha desenvolupat una secció permanent de llibres d’artista molt seleccionats i ha iniciat una línea de publicacions pròpia. ProjecteSD va estar la primera distribuïdora a Espanya de Roma Publications  i de la més recentment fundada Paraguay Press.

ProjecteSD és reconeguda com un nou concepte de galeria dins de l’escena contemporània al nostre país. El seu coherent programa, la seva particular selecció d’artistes, no marcada per criteris comercials, més enllà de les tendencies i exigències del mercat, el seu perfil personal, han contribuït a la singularitat i notorietat de la galeria.

Artistes
Iñaki Bonillas, Raimond Chaves & Gilda Mantilla, Patricia Dauder, Koenraad Dedobbeleer, Hans-Peter Feldmann, Dora García, Ana Jotta, Guillaume Leblon, Jochen Lempert, Asier Mendizabal, Matt Mullican, Marc Nagtzaam, Peter Piller, Xavier Ribas, Pieter Vermeersch, Christoph Weber.

Passatge Mercader 8, baixos 1
08008 Barcelona
Veure el mapa

info@projectesd.com
www.projectesd.com

T. +34 934881360