• Newsletter
  • Contacte

L&B contemporary art

Dimarts a divendres 10 - 14 h i 16 - 19 h. Dissabte 11- 14 h.
Flexibilitat amb cita prèvia

L&B és una galeria dedicada a l'art contemporani situada a l'emergent barri barceloní de Poblenou. Des que va inaugurar la seva primera exposició, la seva intenció és crear un diàleg coherent i sòlid, un programa d'exposicions singular i actual que aposti pel poder del consens (artista, crítica, institucions, mercat). L&B té l'objectiu de lluir tan bé com sigui possible l'obra dels artistes amb els quals col·labora, oferint-los enfrontar-se a l'espai expositiu amb llibertat i crear propostes que, d'alguna manera, suposin un repte per a tots (artista, galeria i públic).

Després d'una etapa d'iniciació i creació de programa, en la qual van definir la seva imatge i els seus objectius, la galeria ara es troba en una etapa d'internacionalització enfocant-se la creació de llaços amb l'exterior, participant en fires i exposicions tant nacionals com a internacionals en països com EAU (Sharjah, Dubai), Líban (Beirut), països Baixos (Amsterdam), Alemanya (Mainz), etc.

Artistes
Joan Ill, Meta Isaeus-Berlin, Maria Pratts, Xavi Muñoz, Sito Mújica, Antonio Lazo, Núria Rion, Damià Vives, Nassough Zaglhouleh, Bruno Ollé, Cristina Noguer, Pietro Capogrosso, Alfonso de la Fuente, Jordi Canudas, Yomuto

Àlaba, 58
08005 Barcelona
Veure el mapa

galeria@lbcontemporaryart.com
http://lbcontemporaryart.com/

T. 936 116 017