• Newsletter
  • Contacte

Galeria Carles Taché

Dimarts a dissabte 11 – 20 h.

La Galeria Carles Taché, fundada i dirigida des del 1986 per Carles Taché (Barcelona, 1947), està ubicada al carrer Mèxic de la muntanya de Montjuïc, centre museístic de la ciutat de Barcelona. La galeria està integrada a l’Associació Art Barcelona (associació que Carles Taché va presidir durant vuit anys).

Internacionalment ha participat a les més destacades fires d’art contemporani: FIAC (París), Art Cologne, Chicago Art Fair, ARCO (Madrid), Art Brussels, MACO (Mèxic), KIAF (Corea) i SH Contemporary (Shanghai), entre d’altres. La galeria col·labora regularment amb altres galeries, institucions, fundacions i museus nacionals i estrangers. Així mateix, se n’ha de destacar el llarg historial com a editora d’art.

Des de la seva inauguració, la galeria ha rebut diversos premis: el Premi ACCA de l’Associació de Crítics d’Art els anys 1987 i 2000, el premi Ciutat de Barcelona el 1990, el Premi Llibertat del Centre Internacional de Pau de Sarajevo el 1995, el Premi GAC a la trajectòria de la galeria el 2013, Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya 2016 i Premi Tendències de El Mundo 2016.

Artistes
Javier Arce, Joan Brossa, José Manuel Broto, Miguel Ángel Campano, Tony Cragg, Antoine d'Agata, Karin Davie, Alberto García-Alix, Michael Joo, Santi Moix, Cornelia Parker, Javier Pérez, Guillermo Pfaff, Justin Randolph Thompson, Bosco Sodi, Keith Tyson, Vicky Uslé

Mèxic, 19 (passatge interior)
08004 Barcelona
Veure el mapa

galeria@carlestache.com
www.carlestache.com

T. +34 934 878 836