• Newsletter
  • Contacte

Die Ecke arte contemporáneo

Dilluns a dillous 17:00 - 20:00 h.

Des de la seva fundació a Santiago de Xile en 2003, Die Ecke Art Contemporani ha intentat presentar una idea diferent de com una galeria llatinoamericana ha d'operar en el context global. El seu fundador i director, Paul Birke, aspira a recolzar la producció artística xilena i preservar el patrimoni cultural del país estimulant el col·leccionisme privat i institucional.

Encara que Die Ecke s'enfoca cap a la difusió i representació dels seus artistes, també busca proporcionar una plataforma per a la col·laboració i la discussió.
La galeria, situada en l'artístic i efervescent Barri Itàlia, s'ha convertit en un escenari important per a la generació d'artistes post dictadura que han destacat al món globalitzat pel desenvolupament de noves pràctiques artístiques gràcies a l'intercanvi internacional.

La bones crítiques de Die Ecke juntament amb la invitació de treballar colaborativament van inspirar la inauguració d'un espai satèl·lit a Barcelona en 2010 que té per objectiu ser una vitrina europea del treball dels artistes llatinoamericans. Amb un treball curatorial fet des de Santiago de Chile, la galeria presenta regularment exhibicions d'artistes xilens contemporanis al públic barceloní al barri de Gràcia.

Artistes
Enrique Ramirez, Francisca Benitez, Felipe Mujica, Johanna Unzueta, Alejandra Prieto, Catalina Bauer, Cristóbal Lehyt, Mario Navarro, Ignacio Gatica
Claudia Joskowicz, Grace Weinrib, Nicolás Rupcich, Julen Birke, Marcela Moraga

Montmany 27 Local
08012 Barcelona
Veure el mapa

info@dieecke.cl
www.dieecke.cl

T. +34 934 151 931