• Newsletter
  • Contacte

Dada Objet Trouvé

Dilluns a divendres 10 – 14 h. Altres horaris amb cita prèvia.
HORARI DURANT EL BGW
Dijous 28 de setembre, 15:00 – 19:00 (preview professional), 19:00 – 21:00 (inauguracions)
Divendres 29 de setembre, 11:00 – 20:00
Dissabte 30 de setembre, 11:00 – 20:00
Diumenge 1 d'octubre, 11:00 – 15:00

DADA-STUDIOS Objet Trouvé va presentar la seva primera exposició el Novembre del 2016 a la galeria situada al barri de Poble Nou a Barcelona. El projecte però feia ja més d’un any que es trobava en funcionament. Els seus creadors Adrian Agudo, Marc Esteller i Aythamy Armas provenen de diferents disciplines com les Belles Arts, el Disseny Industrial i la Fotografia. A través del seu bagatge interdisciplinari aporten una visió global sobre l’art i el disseny dels segles XX i XXI.

Principalment la col·lecció va començar amb primeres edicions de mobiliari d’arquitectes del segle XX. Fent èmfasi en el disseny francès, les primeres peces adquirides van ser obres de Le Corbusier, Charlotte Perriand i Jean Prouvé i les adquisicions es van anar estenent cap a dissenyadors que seguien les mateixes línies de treball.

De forma natural l’interès abraça també tots els corrents artístics sorgits entre els anys 20 i 50. A la col·lecció s’hi poden trobar obres de Marcel Duchamp, Man Ray, Dora Maar, André Lothe o Sonia Delaunay.

La galeria DADA-STUDIOS Objet Trouvé, forma part de DADA-STUDIOS, on el projecte es diversifica més enllà de la sala expositiva, per passar a ser un laboratori, una plataforma per a artistes i dissenyadors contemporanis i per la creació de mobiliari propi. A través d’un estudi acurat dels grans referents del segle XX, és possible crear un ric diàleg d’entre totes les peces, persones i projectes que formen part de DADA-STUDIOS.

Artistes
Art contemporani: Adolfo Abejón, Enrico Della Torre, Enrico Garzaro, Luce, Andreu Marull.
Avantguarda: Francis Bacon, Sonia Delaunay, Marcel Duchamp, LLuis LLeó, André Lhote, Dora Maar, Joan Miró, Man Ray, etc.

Pallars 74–76, baixos 12
08018 Barcelona
Veure el mapa

info@dada-studios.com
www.dada-studios.com

T. +34 640317009