• Newsletter
  • Contacte

Artur Ramon Art

Dilluns a divendres: 10.00 - 14.00 h i 16.30 - 20.00 h; dissabte i diumenge tancat.

Creada l'any 1911, com antiquari, Artur Ramon Art és una de les galeries d'art més antigues de Barcelona. La quarta generació d'antiquaris, formada per Artur i Mònica Ramon Navarro, amb el suport d'Artur Ramon Picas, es troba en una nova etapa de la galeria, amb un projecte renovat al carrer Bailèn, 19, a la dreta de l'Eixample de Barcelona. Aquest nou espai es tracta de dos àmbits diferents que es complementen: Espai d'Art i la Galeria d'Art privada.

En l'Espai d'Art, situat a peu de carrer, els artistes contemporanis exploren l'art antic buscant una nova manera d'explicar l'ofici d'antiquari. Analogies, intervencions, diàlegs, conferències i presentacions vinculades a l'art i la cultura actual complementen amb dinamisme l'activitat habitual de la galeria d'art a Barcelona. La Galeria d'Art privada, que es troba en el primer pis, s'ha concebut com un espai de gestió de pintura, dibuix, escultura, ceràmica, i mobles d'alta qualitat, pensada per estimular el col·leccionisme públic i privat.

La galeria té presència anual en les principals fires internacionals dedicades a les antiguitats i al dibuix modern, el Salon du Dessin de París, el TEFAF de Maastrich i també Master Drawings de Nova York i Londres.

Artistes
Gustavo Pérez

Bailen, 19
08010 Barcelona
Veure el mapa

art@arturamon.com
www.arturamon.com

T. +34 933025970

Exposició