• Newsletter
  • Contacte

Espai Tactel.Toormix

Dimecres a divendres 17 - 20 h i amb cita prèvia

Des de 2013 el programa de Espai Tactel se centra en la promoció de l'art més audaç i contemporani en les seves diferents expressions i vessants, prestant especial atenció a les últimes tendències. Té com a propòsit establir vincles duradors tant amb els artistes que representa com amb els quals col·labora puntualment, donant suport a les seves carreres i projectes, entaulant relacions amb altres galeries, crítics, comissaris i institucions, així com tenint presència en fires d'art contemporani.

Amb una clara vocació per a trobar nous camins per a la reflexió i potenciar la cerca de nous reptes i inspiració, en 2018 l'estudi de disseny Toormix de Barcelona s'alinea amb la galeria Espai Tactel de València per a obrir aquest nou espai a Barcelona amb la idea de fusionar art, pensament, disseny i experimentació. Espai Tactel.Toormix presenta noves propostes expositives en col·laboració amb l'estudi Toormix i debats centrats en la reflexió sobre el discurs artístic, la mescla de disciplines, el procés creatiu i l'experimentació.

Artistes:

Raphaël Barontini, Christto & Andrew, Fito Conesa, Antonio Fernández Alvira, Natacha Lesueur, Amanda Moreno, Miguel Rael, Michael Roy, Carlos Sáez, Luis Úrculo, Vicky Uslé, Rosana Antolí.

Ca l'Alegre de Dalt, 55, Baixos c
08024 Barcelona
Veure el mapa

info@espaitacteltoormix.com
www.espaitactel.com

Exposició