• Newsletter
  • Contacte

Rasmus Nilausen

www.rasmusnilausen.dk

Rasmus Nilausen (Copenhaguen, 1980) és un pintor danès establert a Barcelona.

El seu treball parteix d’una investigació personal sobre la història de la pintura, focalitzada i emfatitzada en el gènere de la natura morta. Amb la premissa que els objectes són els que expliquen les històries contemporànies a partir de les històries del passat, parteix d’aquest i d’altres motius clàssics per dotar-los de nous significats mitjançant referències, interpretacions pròpies i l’accident del procés de creació, moltes vegades enfocats en clau d’humor.

Ha mostrat el seu treball en exposicions individuals a La Capella (Barcelona), García Galería (Madrid) i Fundació Suñol (Barcelona), i ha participat en col·lectives a la Chisenhale Gallery (Londres), l’Institute of Contemporary Art (Londres) i la Fundació Antoni Tàpies (Barcelona), entre molts altres indrets.

Exposició

Galeria Estrany – de la Mota

Dilluns a divendres 13 – 19 h. Altres horaris amb cita prèvia.

La Galeria Estrany–de la Mota va obrir el 1996 a l'espai que actualment ocupa, un soterrani de 200 metres expositius a l'Eixample de Barcelona. El programa expositiu de la galeria és una aproximació a l'art contemporani que estableix un diàleg entre artistes amb certa trajectòria i artistes més joves, tant del context nacional, com del context internacional.

Artistes
Ignasi Aballí, Martí Anson, Bestué/Vives, Natividad Bermejo, Patricia Esquivias, Pauline Fondevila, Douglas Gordon, José Antonio Hernández-Díez, Juan Luís Moraza, Rasmus Nilausen, Gerard Ortín, Ana Prada, Francesc Ruiz, Richard Venlet, Marijke van Warmerdam.

Passatge Mercader, 18
08008 Barcelona
Veure el mapa

galeria@estranydelamota.com
www.estranydelamota.com

T. +34 932 157 051
Fax.