• Newsletter
  • Contacte

Mariona Moncunill

www.marionamoncunill.com

Mariona Moncunill (Tarragona, 1984) és Llicenciada en Belles Arts, postgraduada en el Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona, i Doctora en Societat de la Informació i el Coneixement per la Universitat Oberta de Catalunya. Ha cursat part dels seus estudis a la Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten de l’Haia. La seva obra ha estat reconeguda entre d’altres amb el Premi Generaciones 2014, el Premio Marco Magnani 2013-Giovani Artisti de l’Associazione Marco Magnani de Sassari, la Beca Ramón Acín d’Arts Plàstiques, la Beca a la Creació Artística Fundació Guasch Coranty i  el Premi Miquel Casablancas. També ha rebut beques de residència a HIAP (Hèlsinki) i Rupert (Vilnius). Ha exposat tant individualment com de forma col·lectiva a diferents museus i centres d’art nacionals i internacionals, entre els quals cal destacar el MNAC, l’Espai 13 de la Fundació Joan Miró, el Centre d’Art Santa Mònica, el Convent dels Àngels del MACBA, l’Espai Cultural Caja Madrid i La Capella (tots ells a Barcelona), així com també el Centre d’Art Lo Pati (Amposta), el Centre d’Art La Panera (Lleida), el MUSAC (León), la Gallery Augusta (Hèlsinki) i la Real Academia de España a Roma. És autora de diferents publicacions d’artista, com ara Cinco infografías (2012), Menjadors (2011) i Unir els punts (2010).

Exposició

Galeria Estrany – de la Mota

Dilluns a divendres 13 – 19 h. Altres horaris amb cita prèvia.

La Galeria Estrany–de la Mota va obrir el 1996 a l'espai que actualment ocupa, un soterrani de 200 metres expositius a l'Eixample de Barcelona. El programa expositiu de la galeria és una aproximació a l'art contemporani que estableix un diàleg entre artistes amb certa trajectòria i artistes més joves, tant del context nacional, com del context internacional.

Artistes
Ignasi Aballí, Martí Anson, Bestué/Vives, Natividad Bermejo, Patricia Esquivias, Pauline Fondevila, Douglas Gordon, José Antonio Hernández-Díez, Juan Luís Moraza, Rasmus Nilausen, Gerard Ortín, Ana Prada, Francesc Ruiz, Richard Venlet, Marijke van Warmerdam.

Passatge Mercader, 18
08008 Barcelona
Veure el mapa

galeria@estranydelamota.com
www.estranydelamota.com

T. +34 932 157 051
Fax.

Exposició

Composicions

Dijous 27, divendres 28 i dissabte 29 de setembre: 11 - 20 h
Diumenge 30 de setembre: 11 - 15 h

Comissariat per Alexandra Laudo i Glòria Picazo

La quarta edició del programa Composicions parteix, igual que les anteriors, del denominador comú de descobrir i donar a conèixer espais urbans singulars, tant públics com privats, que per la seva funció, per la seva especificitat o perquè just recentment s’han obert al públic, no formen part de l’imaginari col·lectiu. I per complir aquesta finalitat, el programa Composicions proposa a una sèrie d’artistes contemporanis realitzar projectes específics que posin de manifest tant els aspectes arquitectònics, espacials, urbans, etc., com els aspectes conceptuals i històrics que els caracteritzen. En aquest programa, la descoberta d’espais insòlits suposa tot un repte, tant per a les dues comissàries com per als artistes seleccionats, perquè en obligar-nos a defugir els espais expositius convencionals ens permet d’obrir-nos a tot un seguit de condicionants, que de ben segur que acaben enriquint els resultats finals.


Veure el mapa


T.
Fax.