• Newsletter
  • Contacte

Dora García

www.doragarcia.net

En actiu des dels anys 90, Dora García (Valladolid, 1965) ha estat reconeguda internacionalment per la seva obra incisiva i rigorosa basada en una extensa investigació sobre els difosos límits entre allò real i la seva representació. A través de performances, dibuixos, films, textos, llibres expandits o instal·lacions, García fa visibles els mecanismes que governen els processos de comunicació cultural, explorant i qüestionant la naturalesa de la relació entre l’artista, la seva obra i l’audiència. El treball de García està ple de referències a la literatura, al teatre, al psicoanàlisi. En la seva pròxima exposició a ProjecteSD, que titula La Peste, acudeix de nou a la literatura referint-se a la novel·la d’Albert Camus per tal de desplegar una nova sèrie d’obres basades en el dibuix i la performance.

García va representar Espanya a la Biennal de Venècia (2011) i va participar a la Documenta (13) (2012). García ha tingut exposicions individuals al CGAC (Santiago de Compostela, 2009), la Galleria Civica di Trento (2010), la Power Plant (Toronto, 2011), la Kunsthaus Bregenz (2013), la Universidad Torcuato di Tella (Buenos Aires, 2014) i el MNCARS (Madrid, 2018).

Exposició

ProjecteSD

Dimarts a divendres 11 – 19 h. Dissabte 11 – 15 h.

ProjecteSD es va fundar l’any 2003, a Barcelona. El programa de ProjecteSD va ser dissenyat des de l’inici amb la idea de generar un diàleg entre artistes reconeguts i emergents, obres de diferents moments i contextes, per intentar subratllar el valor artistic més enllà de tendències, classificacions o generacions.

A més del acurat i rigurós programa expositiu, ProjecteSD ha dedicat des de sempre atenció especial a les publicacions d’artista. La galeria ha desenvolupat una secció permanent de llibres d’artista molt seleccionats i ha iniciat una línea de publicacions pròpia. ProjecteSD va estar la primera distribuïdora a Espanya de Roma Publications  i de la més recentment fundada Paraguay Press.

ProjecteSD és reconeguda com un nou concepte de galeria dins de l’escena contemporània al nostre país. El seu coherent programa, la seva particular selecció d’artistes, no marcada per criteris comercials, més enllà de les tendencies i exigències del mercat, el seu perfil personal, han contribuït a la singularitat i notorietat de la galeria.

Artistes
Iñaki Bonillas, Raimond Chaves & Gilda Mantilla, Patricia Dauder, Koenraad Dedobbeleer, Hans-Peter Feldmann, Dora García, Ana Jotta, Guillaume Leblon, Jochen Lempert, Asier Mendizabal, Matt Mullican, Marc Nagtzaam, Peter Piller, Xavier Ribas, Pieter Vermeersch, Christoph Weber.

Passatge Mercader 8, baixos 1
08008 Barcelona
Veure el mapa

info@projectesd.com
www.projectesd.com

T. +34 934881360
Fax.